post-title Zwaai je mee ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹?

Zwaai je mee ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹?

Zwaai je mee ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹?

Zwaai je mee ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹?

Bij ons rondje door de stad zwaaien we met gepaste afstand naar een aantal winkeliers die open zijn. Ook de dinsdagmarkt is nog aanwezig.

De winkels in de stad mogen vooralsnog open blijven. Deze winkeliers en de marktkooplui proberen zich zo goed mogelijk aan de regels van het RIVM te houden en hopen dat hun klanten dat ook doen. โ€œDe meeste klanten die naar de winkel of markt komen, komen gerichtโ€, wordt ons verteld als we ze vragen hoe het gaat.
Er zijn winkeliers die zich genoodzaakt voelen hun winkels te sluiten, ieder met hun eigen reden. De meeste sluiten uit voorzorg voor hun klanten en voor hun medewerkers.

Bij Intersport is de winkel vanaf deze week gesloten voor een verbouwing. Deze was al gepland. In april hopen ze weer open te gaan.

Waar deuren sluiten gaan ook weer nieuwe deuren open. Rick Kole van Junts Fashion and more is de nieuwe eigenaar Visser Chocolade aan de Gasthuisstraat nr.3.
โ€œEen uitdaging in deze pittige periode, maar we blijven positief en proberen er het beste van te maken met zijn allen.โ€