Zo Goes is een collectief dat zich richt op alles wat zich binnen de Goese binnenstad voordoet. Door het delen van nieuws, interviews, inkijkjes, achtergrondverhalen, acties, blogs, foto’s en video willen wij de bedrijven, instellingen en evenementen onder de aandacht brengen die ons zo geliefde Goes vorm geven. Door middel van dit platform willen wij de verbinding tussen bedrijven, bezoekers en bewoners zichtbaar maken.

DOE OOK MEE MET HET BINNENSTADSPLATFORM!

De kracht van Zo Goes! zit in het collectief en in het geloof dat het bundelen van krachten niet alleen leidt tot synergie, maar ook tot meer succes voor de ondernemer en de Goese binnenstad. Doe ook mee met dit initiatief!

  • Verbeteren samenwerking, communicatie en slagkracht van ondernemers.
  • Ondersteunen van acties zoals “Goes pakt uit” en “Winkel- & Horecaheld”.
  • Ondersteunen van de Social Media uitingen om de Goese binnenstad te promoten.
  • Optimale zichtbaarheid en vindbaarheid van uw onderneming tegen relatief lage kosten.
  • Door handig gebruik te maken van de rubriek ‘Goese Tips’ kunt u er voor zorgen dat uw actuele aanbieding zichtbaar is op www.ZoGoes.nl.
  • Hoe meer informatie je deelt, hoe makkelijk jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar is voor de bezoekers. Zo kan er bijvoorbeeld door bezoekers gezocht worden op merken en categorieën. Je bepaalt dus zelf de mate van vindbaarheid door het beschikbaar stellen van informatie.


Voor minder dan € 0,50 per dag, (€ 175,- per jaar, excl. BTW) sluit je je al aan bij het binnenstadsplatform van Zo Goes. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor de content/informatie op uw pagina. Hiervoor krijge je een persoonlijke login-code. Wij helpen graag met het bedenken van leuke acties en/of aanbiedingen of het verrijken van je eigen pagina.

Vragen over binnenstadgerelateerde kwesties?

Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Meer informatie?
Heeft u behoefte over meer achtergrondinformatie over het Ondernemersplatform of heb je vragen hoe je ZoGoes.nl optimaal voor jouw bedrijf kan inzetten, neem dan contact op met 06-12778011 of mail naar info@zogoes.nl

Download hier onze flyer