UPDATE
Ivm Corona maatregelen zijn wij alleen nog geopend voor (reeds lopende) afspraken. Voor de rest is onze winkel tot nader order gesloten.
Voor nieuwe afpraken (bv uw trouwpak) gaan we er voorlopig van uit dat er voor na 6 april weer afspraken gemaakt kunnen worden. De loop van de uitbraak zal bepalen of dit uitvoerbaar is.

Mocht uw trouwdag nog behoorlijk ver in de toekomst liggen, maak u geen zorgen, er is over het algemeen tijd genoeg om u te kunnen helpen.
Om u een voorbeeld te geven: zelf een speciaal op maat gemaakt pak (de versie die het meest produktie tijd kost) kunnen wij gewoon binnen 5 weken voor u klaar hebben. De productie hiervan ondervindt geen vertraging

Wanneer we weer helemaal open gaan is op dit moment niet bekend. Het zal van dag tot dag bekeken worden.

p.s. mocht u met spoed kleding nodig hebben (bv begrafenis) neem dan telefonisch contact op met 0113 270160


De zaak van Van Westen, staat bekend als één van de besten!

Alles wat een man nodig heeft om zijn kledingkast te vullen hebben wij in huis.
Al 100 jaar lang bieden wij met de grootste zorg kleding aan de mannen van Zeeland en omstreken. Van comfortabele vrijetijdskleding tot een trouwpak.
Van een modieuze smart casual combinatie tot een perfect maatpak voor het werk. Van Westen biedt het u allemaal!

Tegenwoordig is er zo veel kleding op de markt te vinden dat het bos door de bomen niet meer zichtbaar is.
Pim van Westen doet zijn inkopen zorgvuldig, en selecteert de beste artikelen van de beste merken. Hierdoor kunnen wij u altijd modieuze en kwalitatief goede kleding bieden.

Naast onze sterke collectie kunt u bij ons terecht voor goede service, advies en een overheerlijke kop Italiaanse koffie!

Tot binnenkort bij Van Westen Menswear in Goes.

Merken: Paul & Shark, Tommy Hilfiger, Vanguard, State of Art, Brax, Giorgio’s, Melik, R2, a Fish named Fred, Joop!, Stones, Masons, Jackett&Sons, Desoto, Immediate en maatkostuums van Munro.
En nog veel meer!

Adres

Adres:

Lange Vorststraat 102, 4461 JR Goes

Telefoon:
Contact
Plan mijn route
Klik op de knop om de kaart te tonen.