Even voorstellen: wij zijn Marlea Harinck en Priscilla Govaers. 1 augustus 2017 zijn wij de trotse eigenaren geworden van de bloemenzaak PUUR bloemstyling. Wij zijn te vinden op het gezellige hofje Schuttershof 21 in de binnenstad van Goes.

HET AANBOD
PUUR bloemstyling bestaat uit een enthousiast team van bloembindsters die elke dag hun vak uitoefenen met passie. U kunt bij hen terecht voor een breed assortiment van schitterende en aparte snijbloemen, maar ook voor planten en decoratie- en cadeau-artikelen. Tevens is het mogelijk om uw eigen plukboeket samen te stellen.

BLOEMEN LATEN BEZORGEN
Wilt u bloemen laten bezorgen? Dan kan dat via onze eigen bezorgdienst of via de bloemorganisatie Fleurop waar PUUR bloemstyling aangesloten is.

WORKSHOPS
Voor bloemschikworkshops bent u ook bij PUUR bloemstyling aan het juiste adres. Wij geven het hele jaar door seizoensgebonden workshops op de zaak, maar ook op locatie of bij u thuis.

BLOEMWERKEN & ABONNEMENTEN
Wij verzorgen gelegenheidsbloemwerk op maat en hele leuke PUUR abonnementen voor zowel zakelijke als partiuliere klanten!

Kom voor sfeer en inspiratie naar de winkel en we informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Adres

Adres:

Schuttershof 21, 4461 DZ Goes

Telefoon:
Plan mijn route
Klik op de knop om de kaart te tonen.