UPDATE
De situatie verandert per dag en realiseren wij ons ook. De veiligheid en gezondheid van u als klant en van onze medewerker gaat boven alles. Omdat we met de dag meer het gevoel hebben dat we juist deze veiligheid en gezondheid niet meer voldoende kunnen garanderen, zijn wij genoodzaakt onze winkel vanaf dinsdag 24 maart 17:00 uur te sluiten tot (voorlopig) 6 april 2020.
Ondanks de sluiting blijven wij voor u klaar staan !
Van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 12:30 uur zijn we te bereiken op 06 – 55 75 35 44

Als u contactlenzen en/of vloeistof nodig heeft. Mail ons dan naar info-optiek@eijsermans.net … We verwerken uw bestelling zo spoedig mogelijk

 


Eijsermans Optiek & Optometrie is een begrip in Goes en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor al uw brillen, contactlenzen, zonnebrillen en vragen over oogzorg.

Wij zijn gespecialiseerd in oogzorg en kunnen u daarom ook alles vertellen over de gezondheid van uw ogen. Als optometristen kunnen wij uw ogen meten en onderzoeken op pathologie.

Wij zijn aangesloten bij de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven). Optiekwinkels die aangesloten zijn bij de NUVO hebben voor u een aantal zekerheden, zoals veilig aanbetalen, gediplomeerde opticiens en een onafhankelijke geschillencommissie.

U herkent een NUVO erkend optiekbedrijf aan het keurmerklogo ‘Kijk Goed’. Dit logo vindt u terug op zowel de website van de opticien als in de optiekwinkel. De NUVO stelt in het belang van de consument kwaliteitseisen aan haar leden. Bij Eijsermans Optiek & Optometrie zit dat dus helemaal goed. Graag tot ziens in onze winkel in Goes!

Adres

Adres:

Lange Vorststraat 57, 4461 JM Goes

Telefoon:
Contact
Plan mijn route
Klik op de knop om de kaart te tonen.