Café Nationaal is sinds kort gestart met een vernieuwde lunchkaart, waarbij ze net even dat extraatje willen bieden aan jullie op hun spiksplinternieuwe terras.

Zij bieden de gast daarmee de mogelijkheid tot een heerlijk hapje om vervolgens ongestoord te kunnen genieten van een lekker drankje. Voor de lockdown zijn ze namelijk gestart met een nieuwe cocktailkaart, waarin je vele diverse smaakcombinaties tegenkomt.

Wanneer de coronamaatregelen er niet zouden zijn willen ze hun focus leggen op doordeweeks een gezellige bruine kroeg waar je een prima lunch kunt nuttigen en in het weekend in de avonden een feestcafé waar jongeren vanuit iedere windstreek zichzelf al jaar en dag welkom voelt.

“Iedereen, van jong tot oud, heeft zo zijn eigen onvergetelijke ervaring die men hier heeft beleefd. In dit café is niets te gek!”

Mochten de coronamaatregelen het toelaten is het plan om volgende maand voor het EK voetbal hun terras te versieren en daar de EK wedstrijden uit te zenden. Dus hou hun socials in de gaten!

Café Nationaal is 365 dagen in het jaar geopend!

Adres

Adres:

Grote Markt 30, 4461 AJ Goes

Telefoon:
Plan mijn route
Klik op de knop om de kaart te tonen.