Lieve allemaal,

De minister heeft besloten de bestaande maatregelen te verlengen tot iig 28 april. Dit betekent dat alle afspraken tot 28 april komen te vervallen.
Heb jij een afspraak staan voor 28 april? Dan hoef je verder niks te doen.
We horen als het goed is in de week van 20 april of de maatregelen verlengd dan wel afgebouwd worden. Zodra we groen licht krijgen nemen wij meteen contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen.
Dit gaan we dus nu nog niet doen, we wachten de volgende persconferentie even af om te voorkomen dat we alles weer op moeten schuiven als blijkt dat de maatregelen nog verder verlengd gaan worden.
Afspraken na 28 april blijven vooralsnog staan.

Verder zitten wij intussen niet stil. We volgen Webinars, hebben regelmatig brainstormsessies met elkaar en we hebben tijd om de puntjes op de i te zetten op organisatorisch gebied. Ook kun je binnenkort wat blogs en vlogs van ons verwachten.
En natuurlijk kun je nog altijd bij ons terecht voor advies, je producten, cadeaubonnen of thuiskleurkits. (De acties blijven voorlopig nog doorlopen!)

We hopen dat we met zijn allen deze lastige periode zo goed mogelijk doorkomen. En hoe zwaar het soms misschien ook is, deze tijd brengt ook veel moois. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar. De lieve berichten, steun en betrokkenheid zijn overweldigend en hartverwarmend. Er worden initiatieven genomen die we eerder misschien niet voor mogelijk hielden. Het is mooi om te zien hoe iedereen ongelooflijk zijn best doet!

We wensen jullie alle goeds voor de komende tijd en hopen in mei al onze creativiteit, ideeën en energie weer om te kunnen zetten in prachtig haar!

Stay safe and beautiful,

Veel liefs,

Carien, Dionne en Anouk
B-WIZE Hairstyling
06- 13 65 94 38

info@b-wizehairstyling.nl

 

Carien Wijs is eigenaar van B-WIZE Hairstyling en doet niets liever dan jou vol en glanzend haar geven. Dankzij haar enorme passie en haar jarenlange ervaring bij de betere salons weet ze iedereen het perfecte kapsel te geven. Ze houdt de laatste trends in de gaten, volgt trainingen om bij te blijven en heeft de Great Lenghts Gold Trophy award gewonnen. Dé kappers-award voor haarextensions!

Wat je ook wilt; knippen, kleuren, opsteken, extensions of zelfs een complete make over, bij B-WIZE Hairstyling ga je lekker zitten en loop je mooier de deur uit. Kom je ook langs?

Adres

Adres:

Stalstraat 23, 4461 JD Goes

Plan mijn route
Klik op de knop om de kaart te tonen.