Zo Goes is een collectief dat zich richt op alles wat zich binnen de Goese binnenstad voordoet. Door het delen van nieuws, interviews, inkijkjes, achtergrondverhalen, acties, blogs, foto’s en video willen wij de bedrijven, instellingen en evenementen onder de aandacht brengen die ons zo geliefde Goes vorm geven. Door middel van dit platform willen wij de verbinding tussen bedrijven, bezoekers en bewoners zichtbaar maken.

DOE OOK MEE MET HET BINNENSTADSPLATFORM!

De kracht van Zo Goes! zit in het collectief en in het geloof dat het bundelen van krachten niet alleen leidt tot synergie, maar ook tot meer succes voor de ondernemer en de Goese binnenstad. Doe ook mee met dit initiatief!

  • Verbeteren samenwerking, communicatie en slagkracht van ondernemers.
  • Ondersteunen van acties zoals “Goes pakt uit” en “Winkel- & Horecaheld”.
  • Ondersteunen van de Social Media uitingen om de Goese binnenstad te promoten.
  • Optimale zichtbaarheid en vindbaarheid van uw onderneming tegen relatief lage kosten.
  • Minimaal 6x per jaar een Goese Tip op onze Social Media kanalen. Uiteraard wordt deze in overleg ingepland.
  • Zo Goese deelnemers kunnen meedoen met de Zo Goese Gids.

Voor € 175,- excl. BTW per jaar, sluit je je al aan bij het binnenstadsplatform van Zo Goes. 

Wij helpen graag met het bedenken van leuke acties en/of aanbiedingen en het stimuleren van samenwerking tussen verschillende bedrijven. Vragen over binnenstadgerelateerde kwesties? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

De Goese Golf is vitaliteitspartner van Zo Goes

Daarom kunnen de ondernemers die bij ZoGoes zijn aangesloten genieten van de volgende voordelen:

  • Eenmaal een vergaderruimte in 2022 kosteloos gebruiken inclusief audiovisuele apparatuur. De Goese golf beschikt over 2 zalen om bijvoorbeeld te vergaderen. Een boardroom voor 6 personen en een Panorama zaal die ruimte biedt voor een zeer grote groep deelnemers afhankelijk van de opstelling. Met gratis parkeren, kosteloos gebruik van wifi en een uitstekende brasserie is dit de ideale locatie voor meetings en bijeenkomsten.
  • Een voordelig lestraject om te leren golfen in groepsverband met andere ondernemers van ZoGoes. Waarbij het einddoel is om zelfstandig de golfbaan om te kunnen. Zo bieden ze een lestraject van 10 keer 1,5 uur les onder begeleiding van een golfprofessional. De kosten hiervan bedragen slechts € 112,50 p.p. Dit is 50% korting op het normale tarief.

De lestrajecten zullen plaatsvinden op vaste momenten. Hierbij wordt gedacht aan een doordeweekse avond (geen koopavond). Als het aantal inschrijvingen dusdanig hoog zal zijn worden er extra momenten ingepland.

Partner worden van Zo Goes?
Wil je het platform nog meer ondersteunen, dan kan natuurlijk ook!
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie?
Heeft u behoefte aan meer achtergrondinformatie over het Ondernemersplatform of heb je vragen hoe je ZoGoes.nl optimaal voor jouw bedrijf kan inzetten, neem dan contact op met Roland Goovers: 06-12778011 / Charlotte Thissen: 06-46746933 of mail naar info@zogoes.nl